Kattutställning NERK i Örebro 5-6 juni

Kom och hälsa på vid Örebro Katthems bord! Matte och Stora matte och några till från Katthemmet kommer att sälja lotter och göra reklam för en massa fina missar som behöver hitta egna hem!

skwez
Jag Wikki personligen kommer att närvara på ett alldeles speciellt sätt…. *fniss* som jag har lärt mig av Skeezix

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattutställning NERK i Örebro 5-6 juni”

  1. Bröderna Bus kommer definitivt och hälsar på!

    Jag, Jansson, ska nämligen visa upp att jag har svans och öron på rätt ställe på söndagen, och det har jag ju, pöh, snyggaste ambergrabben i hela världen är jag ju, tjejerna borde stå på långa led och dreggla efter mej!

    Bjä, bjä, bjäbb, Pejst här, jag kommer o hälsar på, för jag ska bara softa runt och vara sällskaplig; så kommer världens finaste rödtott med grå & svart sele o hälsar på så är det JAG, för inte kan det väl finnas andra världens finaste rödtottar?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *