Att göra det lilla – är stort

Jag blir så kattsingens rörd.
Alltså, Neko och Dykarn är världens underbaraste, för de tog hand om vår kattsyster Vevve, och de har en till jättefin katt, Madame.
vevve8
Orsak 1 till att jag är rörd: Titta på färska bilden här på Vevve som ligger och nannar. Gosiga Vevve från ”vårat” Kattis: Ser ni vilken glans och lyster hon har i pälsen!!! Fatta att det är en Vevve som har det BRA!!!

Orsak 2 till att jag är rörd:

salebord
Det var gårdsloppis hemma där Vevve med familj bor…
sale
Men vänta nu… titta här!!? Neko säljer sina smycken till förmån för katthem med hjälp av vår brandgula nossymbol! Hurra och svansdans vad snällt och vad glad jag blir!

De hade lite otur med plats, så förtjänsten blev inte så enorm. Men jag måste ändå, för det gör mig så varm i hjärtat, ta mig friheten att citera mailet som kom sedan:

Hej Wikki o alla där borta!
Idag var det loppis i våra kvarter, och vi slängde ihop ett bord med lite saker, och Neko bestämde att pengarna vi fick in skulle gå till en god kattsak. Gemensamt bestämde vi att det skulle gå till Örebro Katthem. Det blev inte mycket tyvärr – vårt bord stod undanskymt, men vi satsar på nytt nästa år och skickar in den lilla summan (76 kronor) som förhoppningvis kan gå till någon påse kattmat eller kattsand till de små liven.
*klapp och kli* från oss alla, Dykar’n, Neko, Vevve och Madame!

Och det är lite som jag sagt, när vi puffar för insamlingar till Katthemmet Kompis och alla andra: ”Det är de många många små bäckarna som bildar ett stort flöde…” – och jag högaktar alla som ger av det som de förmår, var och en efter sin fason! *spinner ljudligt!!!*

(Förlåt Neko att jag lånat dina foton utan att fråga först… *trampar oroligt* – men jag ville så gärna berätta det här! Det kändes så Fint!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Att göra det lilla – är stort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *