I syrenernas tid…

Det är så mycket som blommar så vackert just nu:

__large151
Men Sippo, jag lyckades inte ta riktigt så tjusig bild som den du och husse hade tagit!!! Kanske fel sorts syrener?!! Doftar gott gör de i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I syrenernas tid…”

  1. Det är lite klurigt innan man fått in snitsen, om jag så jamar. Tänk på att husse tar en väldans massa bilder varje dag och endast ett fåtal blir så bra som på syrenen. Testa att gå riktigt nära en syren nästa gång, då blir det nog jättebra. Du har rätt i att de doftar jättemysigt.

    1. Mjau, naturlig blomdoft är bättre än den finaste parfym! Ska skicka matte i närkontakt med syrenerna bums!TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *