Vi fick strömming!

Härliga rensade filéer i lagom bitar! Nova nosade misstänksamt på sina bitar…

strmming
Då suckade matte ”Ja, om du inte äter din strömming, då tar jag den och steker åt mig själv!”… Nova har en del kvar att lära sig, som att strömming är gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi fick strömming!”

  1. Åååh, det låter så smaskigt när alla bloggmissar berättar om strömming. *slickar nosen* Matte skulle köpa till oss idag, men det fanns inte i fiskdisken. En annan gång kanske. Bara vi inte gör som Nova? Kurr och burr.

    1. Mjau, den färska är godare än fryst fisk. Men man får så lustig andédräkt sedan… *fniss*
      TassKram Wikki

    1. Mjau och det är billigt plus nyttigt! Bra tuggughet i det också… Lite kladdigt på golvet får matte stå ut med! *tugg slurp smask*NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *