Missys ungar växer!

Idag väger de runt 140 gram, och det är bra! Missy däremot är redan så smal, att det knappt syns att hon varit dräktig! Men hon äter med god aptit och slickar i sig sin äggula med förtjusning.

”Ettan” visar sin fina nosstrimma:
_b162
Här är alla tre sköldpaddssystrarna:_b163
Kattknytet med krökta tassar syns i bakgrunden, men det är lika full fart på henne som på de andra, som är pigga och glada allihop! Förut kröp hon mest med tassarna så här:
_b164
Men det börjar redan ändra sig och hon får ut tassviket alltmer! Matte hjälper henne träna ytterst mjukt och försiktigt några gånger om dagen, men vi tror att allt kravel runt med syskonen hjälper precis lika bra! Det behövs inte mer än hålla så här lite varsamt då och då:
_b165
Och faktiskt syns skillnad efter bara 2 dagar! Här på nästa bild visar ”Trean” att hon kryper med baktassarna rätt alldeles för egen maskin:
_b166
Och sedan har vi ju flamman, den energiska ”Fyran”, som försöker vara överst i högen i alla lägen:
_b167
Nu pågår ett väldigt huvudbry om vad de ska heta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Missys ungar växer!”

  1. Så himla gulliga de är. Du verkar redan ha kommit på ett namn åt en av dem. Den där med den röda flamliknande markeringen på huvudet, ”flamman” som du kallade den. Kan ju även kallas ”Flame” om man vill göra det lite engelskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *