TV-inslaget om Kompis här!

Gå in här och se det underbara reportaget med fina bilder av katterna! Och ja då, Robinson var med!!!
rob1
Det var så rörande att höra Maritha tacka: ”Utan allmänhetens stöd och hjälp som grundplåten hade det aldrig gått att bygga upp katthemmet igen….Stort varmt tack till alla, och jag hoppas ni kan komma förbi här en dag och se vad ni har gjort för oss!”

mar7

Maritha såg så glad ut och lät lycklig! Det unnar jag henne och Sonny verkligen!

Och nu är det nya katthemmet Kompis på god väg! I augusti beräknas det vara klart! *svansdans*

Ses vi där?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “TV-inslaget om Kompis här!”

 1. Så vackert! Vi är så rörda i våra små katthjärtan! Tänk att vi har varit med och hjälp till för våra kanske 40 nya vänner : )

  Wikki hoppas din matte mår bättre våran mår sådär. Lillmatte är busig, Sven är seg och vi har suttit vakt i tvättstugan. När husse kommer hem skall han få ha äran att ta fram tvättmaskinen.

  Imorgon fyller Signe 2 år och vi tror att ev nya Kattliv med oss kommer i brevlådan : ) Eller måndag.

  Om Sven känns dålig så får han åka till doktorn imorgon. Men det går bra han brukar klara det bra.

  NosPuss från Signe som är friskast i familjen + de andra : )

 2. O, tänk om vi kunde samlas flera stycken vid katthemmet Kompis i augusti och riktigt få glädjas med Maritha och Sonny åt den nya katt-hemmet! Det vore väl jätteroligt! Tänk att det känns så bra att bygget är i full gång och att så pass många av katterna återfanns levande.

  Grattis också till den lyckade kattungefödseln! En så duktig kattmamma. Även om baktassarna inte kommer att rätta till sig helt, så tror jag ändå att kattungen kommer att bli en jättefin katt som klarar sig fint.

  kramar och nospussar till alla de här glada nyheterna!

  1. Mjau, vi hoppas också att den lilla missungen blir OK i sina tassar, ska hjälpa henne med lite träning som vi fått tips om!Visst är tv-inslaget rörande fint?!?
   NosPuss Wikki

 3. Så gråter vi då en skvätt igen. Men denna gången av glädje.
  Självklart ses vi där.

  Nalle

 4. Jag önskar Maritha och Sonny all lycka med det nya katthemmet. Det finns få personer som gör så mycket för de allra mest behövande av våra fyrbenta vänner. Och förhoppningsvis kanske det via det här inslaget blir fler i närheten som inser vilket enastående arbete dessa båda lägger ned. Tid, tålamod och kärlek har de i övermått. Det vore inte fel om de fick litet pengar också för att kunna fullfölja sitt livsverk. Nybro Kommun – var håller ni hus? Här är 2 personer som lägger allt de har av tid och energi för att lösa det som enligt lagen är samhällets ansvar, att se till att djurskyddslagen följs även för dem som inte har någon som kan tala för dem.

  Än en gång, LYCKA TILL!!!

  1. Mjau, det är sant! Kärlek det har dessa människor i överflöd. Men så är det också så att jag tror att till den som ger mycket, så kommer gåvor tillbaka – och de förtjänar den här lyckan nu efter all sorg och all möda! Mjau Nybro kommun har visst lånat ut en container till dem i alla fall! =^:^=
   TassKram Wikki

 5. Wikki, du är ju bäst! Om inte du hade lagt ut länken hade inte vi och mamma fått se det fina inslaget. Chanda tycker att Robinson är jättestilig och spännande med sina brända öron. Det tycker inte vi killar är så kul att höra, men OK han har haft det tufft så vi får väl stå ut med att han är idol – ikväll.

  Nosbuffar till dig och alla som läser din fina blogg!

  1. Mjau, visst är det en underbar filmsnutt! Och jag blir så rörd av Marithas tacktal, och STOLT också! Tänk vad alla ni som hjälpt till har gjort för Kompis! *spinner*TassKram Wikki

 6. Så gråter vi då en skvätt igen. Men denna gången av glädje.
  Självklart ses vi där.

  Nalle

 7. Vilket bra inslag, vi gläds så åt framgångarna för hela ”Kompisgänget”!!! Vi svansdansar och nosbuffas =^:^=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *