Katthemmet Kompis på TV4-nyheterna

Jenny på Katthemmet Kompis berättar:

Den 27/5 eller 28/5 kommer ett inslag om uppbyggnaden av Katthemmet Kompis i TV4:s lokalnyheter Sydost där Maritha intervjuas av Ante Fränden. Det kommer sändas både på morgonen och kvällen. Givetvis kommer en länk på hemsidan!!!
robinsonb1
Undrar om vi får se Tassie och Robinson i tv?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Katthemmet Kompis på TV4-nyheterna”

    1. Mjau det är nåt speciellt med Robinson! Hoppas att hans speciella människa sett honom på TV idag!?TassKram Wikki
      PS Jag läser den fina artikeln om er i kattliv nu! *spinner

  1. Wikki vi är så stolta över det! Det blev fina bilder tycker vi! Matte är nöjd! Lillmatte sover och Sven skall alltid ställa till med nåt, veterinär imorgon när Signe fyller år : ( Det är säkert inget allvarlig!

    Sov gott!

    Natti-Katti drömmar Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *