Snuuuuuuuuuuuuuuvig stackars matte

Jag tar hand om min förkyldismatte just nu, så vi kanske inte orkar blogga så intensivt… Så jam, matte, vila nu!
wikki_i_vilolge
Kom och ligg här hos mig så ska jag spinna för dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snuuuuuuuuuuuuuuvig stackars matte”

    1. Mjau det ska jag göra!*buff* Vakna matte, jag måste berätta nåt: Du får hälsningar! Matte?! *buff*TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *