Jag kunde inte låta bli att tävla!

Jag tänkte – den där tävlingen på MJAU… om jag kunde vinna om så bara en enda burk kattmat?

mjua
…eller kanske fler… och dela med mig av dem till ”mina” kära katthem?!

Så om ni är några kompisar som också registrerat er på familjekatt-tävlingen, så kan vi rösta på varandra! Du hittar mig på familjekatt/wikipedia… För som alltid, så gör jag gärna saker som kan leda till något bra för fler katter än mig själv!

(Hi hi, jag glömmer aldrig den gången jag fick ett visst kattmatsmärke att skänka 500 buckliga kattmatsburkar till ett visst katthem. De var visst lite svåröppnade, suckade personalen efter 3ooe burken….)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag kunde inte låta bli att tävla!”

  1. Nu har jag registrerat mig och röstat en femma på dej:) Fina bilder!
    Jag la in lilla Slumpen med bilder under min katt men jag har inte gått med i tävlingen fattade inte hur man fixade det, haha..
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *