Om jag hade levt på 1890-1900-talet…

thmacatslifewithcatandkittens
…så kanske Henriette Ronner Knip skulle ha målat av mig???! Hon gillade i alla fall att måla av lurviga katter!
thmhenrietteronnerknipcontentment
Särskilt en svartvit katt är med på flera av hennes verk, både som vuxen och unge:
thmhenrietteronnerteapartywithkittensx
Och alla katterna är målade så levande att de nästan skulle kunna jama?!
henriettronnerknipacatandherkittensx
Många av hennes tavlor går att beställa som Encore Editions här!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Om jag hade levt på 1890-1900-talet…”

    1. Mjau, verkligen vackra kattskildrande verk! Visst är katterna lite Wikki-aktiga?! *fniss*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *