Nöjen på Landet

Det finns vissa fördelar med att vara på fri Tass på Landet.

ia__large12
Pytsen med dricksvatten ute smakar godare till exempel, när den är morgondaggs-sval och full med småkryp som trillat i under natten!
ia__large13
Det finns en otrolig massa ställen att smyga omkring på, som t ex här under poolsargen! Måste kollas upp varje dag!!! Eller under boden:
ia__large14
”Näpp, syrran, det var inga musingar här under idag heller! Vart ska vi gå och kolla nu?! Eller ska vi gå balansgång på kantstockarna runt grusgången igen, som Ville gör?! ”
 ia__large16  ia__large15

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nöjen på Landet”

  1. Åh så skönt ni har det på landet.Klart vattnet smakar bättre med bonuskryp i! Nosbuff

    1. Mjau, Pip och Mjurre, men det har varit så konstigt för förut flera ggr när vi försökt komma in på er blogg då ”finns den inte”… Men idag gick det bra! Mys!
      TassKram Wikki

  2. Åååh, vad ni ser ut att ha det ”gottit” på landet, och så spännande =^:^=!

    1. Mjau, det är en fröjd att få semester på Landet… Önskar att alla katter hade ett tryggt Landetställe att komma till ibland. Det är lite som KattHimlen i förskott!TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *