Wikkis trädgårdstips del 1

sandlcada2
Har barnen vuxit i från sin gamla sandlåda eller bygger inte kisse sandslott där längre? Anse då inte sandlådan mogen för soptippen – utan fyll den med växter istället! Det finns gott om växter som trivs bra i sand dessutom, så blanda bara ut sanden med lite mullrik jord och gödsel, så är det bara att plantera sedan!
ia_b_large1
Det här är sandlådan* som matte lekte i som liten kattunge! Nu är den fylld med nävor, primulor, alunrot, liljor, iris, vintergröna och mycket annat. Det kanske inte blommar så överdådigt just nu, men jag kan lova att den bara blir allt vackrare allt eftersom det slår ut, det som växer här!

*Och Stora husse har lovat att klippa gräset runtomkring, så att den kommer mer till sin rätt!                      =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *