Kommer ni ihåg Tussi?!

tussi
Jag berättade om vackra Tussi på Tassebo djurhem den 26e mars här på bloggen, och hennes kompisar. Men nu skriver Metro att många hörde av sig och tyckte synd om henne – men ingen brydde sig om att vilja adoptera en så fin katt…

Tussi behöver kanske få vara ensamkatt… Andra katter misstolkar hennes avsaknad av öron som att hon är en arg katt med bakåtstrukna öron. Men jag tror faktiskt Tussi kan umgås med ”rätt katt” – hur skulle annars scottish fold-katter kunna trivas ihop?

Kontakta Tassebo om du har plats i ditt hjärta för Tussi:
Telefon 0705-87 49 28, telefontid mån, ons, fre mellan 9 och 11.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kommer ni ihåg Tussi?!”

    1. Mjau men vi måste ju försöka hjälpa Tussi! Jag är så chockad över att inte ens den artikeln i Metro för 2 månader sedan hjälpte… Massor av folk hörde av sig och kommenterade och ömkade, men ingen tog sig an henne… Någonstans i Sverige borde vara en som kan älska en öronlös liten raring???
      TassKram Wikki

  1. Hej alla rara kattkompisar och tvåfotade vänner. Jag ska först och främst tacka för all suport och omtanke för mej och mitt lidande. Nu har jag äntligen kommit hem till en vänlig familj som även har kompisar till mej. Om jag får säga det själv så har den här tiden varit fruktansvärd och hemsk men inget ont som inte har något gott med sig. Jag har busat med hunden Scott och nosat lite på Missan och Simon. Simon är en äldre herre så jag blev lite rädd först så jag fräste mot han första gången men nu är det mycket bättre. Nya matte och husse är snälla och vill klappa mig men jag vill busa. Nu ska jag sova jäsp en stund så många jamar och kurr kurr från Tussi

    1. Mjau och tack Tussi! Ur djupet av mitt lilla katthjärta vill jag säga varmt lycka till i ditt nya Hem! Eftersom jag är katthemskatt själv så vet jag precis hur viktigt det är att hitta sitt eget Hem!TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *