På väg hemåt…

Hoppas att jag inte har några fästingar med mig hem i pälsen… Ville hade sex stycken igår och fick Frontline på nacken. Isch!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På väg hemåt…”

    1. Mjau, jag gillar inte sådana där småkryp heller – men det är ju en risk man får ta för nöjet att få vara ute på Landet…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *