Förlåt så mycket allihop!

Jag ligger efter med att svara på kommentarer, men det är inte så lätt att hinna med allt när man är en katt på resande tass!
_b137
Nu är det iallafall skönt att vara hemma igen. Men tror ni inte att jag blivit av med ännu ett stycke päls! Nu har matte fått tag i en sorts klippmaskin som surrar och har sig, men den jämnade åtminstone till det saxklippta efter dikesbadartovorna, så nu börjar det kännas skönt i kortkort! *fniss*
_b138
Dock påstår matte att hon nu tänker trimma mig lite bit för bit, tills jag är snyggt klippt. *suck* – fast ärligt tassat är det riktigt skönt! Och tack och lov är hela svansplymen kvar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Förlåt så mycket allihop!”

 1. Husse har en rakapparat som han tar bort pälsen på hakan med så vi vet hur mycket sådana apparater surrar!Men vi tycker att din frisyr är snygg och modern! Och vad vi skrattade åt ”piratkopian”!
  Spinn lugnt/Fjutten

  1. Frisyr på aktern?! *fniss* vad låter det som…
   Nåjam, det kunde ju ha varit värre – att man släpats till någon som helklippt allt när man sover, har jag hört…. burr.
   TassKram Wikki

 2. Skönt att min päls inte tovar sig. Fast barr och löv drar jag in efter promenaderna ;-)Rätt så mycket brukar fastna.

  Tur att pälsen växer ut igen! Men det är kanske lite skönt med kortkort i vårvärmen 🙂

  1. Mjau, det får duga… Skönt att slippa stretiga tovor faktiskt. Fast hur jag kunnat bedömas som semilånghårig i mina papper är en gåta – jag är ju full långhår i dess luddigaste bemärkelse! (Fast nu decimerad…)
   TassKram Wikki

  1. Äsch, jag börjar vänja mig! Det var inte så dumt, när allt kommer omkring! *spinner*
   TassKram Wikki

 3. Wikki något hemskt hände här igår! Husse den stora elaking fick för sig att borsta Sven, det slutade med en dusch och en ”naken” katt! Matte blev arg och undrade vad som höll på att hända! När hon såg Sven trodde hon det var någon annan!

  Ve och fasa! Får människor för sig att snygga till sina katter på våren? De borde hålla sig till rabatterna!

  TassKram Signe (Sven är för upprörd för att skriva : )

  1. Mjau, vad missförstod husse i instruktionerna? De flesta korthårskatter behöver inte ha badhjälp annat än om de fått sådant i pälsen som de mår illa av att tvätta bort själva, som t ex olja och färg… En del sjuka katter orkar inte tvätta och kan behöva lite hjälp, och somliga mår bra av ett bad för att få loss fällningspäls. Men husse menade nog bara väl och tänkte att Sven skulle gilla duschen?! Stora mattes katter Ville och Tanja älskar att få leriga tassar avtvättade med ett grunt bad, men det har de tränats på sedan de var små. Ute på Landet kan vara väldigt gyttjigt från åkern emellanåt!
   Annars nobbar vi bad!
   NosPuss Wikki

 4. Oh lala! Lite naken hud! 😉
  Det ser superläckert ut tycker vi! 🙂 Och skönt med mindre päls nu i sommar!

  Tasskram!

  //Zeke, Texas & Hajen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *