Vara ute HELA DAGEN!!????

Tänk, det är sant: Vi får vara ute på fri Tass precis hela dagen idag, alldeles som Landet-katterna!!!!

ia__large6

I morse sken solen in så härligt och Nova krafsade bedjande på ytterdörren ”Stora matte, kan vi få gå ut en stund?” – och då ställde hon upp dörren på vid gavel och hakade fast den ÖPPEN och sa ”Nu har ni skött er så bra, så idag får ni tassa omkring ute precis så mycket ni vill!”…

Tänk att en sådan solstrimma i en öppen dörr kan värma en kattsjäl så mycket? Vädret ska ju vara lite ostadigt idag, så vi vill ju fånga varje solglimt vi kan!

Nova blev så glad att hon gjorde en frivolt på golvet!
ia__large5
…sedan sprang vi ut, på jakt efter vad vi än hittar!ia__large7

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vara ute HELA DAGEN!!????”

    1. Mjau, vi njuter för fullt så länge det vara – sedan är det ofta väldigt skönt att komma hem igen! Fast Nova skulle gärna stanna på Landet längre – hon älskar att vara ute och jaga! Jag håller mig mest kring huset och tardet lugnt…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *