Nybäddat tills du kommer, Wikki!

ia__large4

Nya sängöverkast provligges just nu (Med godkännan-de!) av Tanja i gästrummet på Landet… som även är fixat med helt nytvättade fluffiga gardiner.

Även Novas lilla kryp-in under sängen är städat!

”Vi ses!” spinner Tanja. ”Det är alltid bra när ni kommer för då blir vi bort-skämda med en massa extra gott!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nybäddat tills du kommer, Wikki!”

  1. Matte har också skaffat nytt överkast här hemma i form av en väldigt mysig och mjuk filt. Puma älskar den, medan Sixten håller tillgodo med sin gamla filt. Ha så trevligt!!!

    1. Mjau, tänk vad en gammal filt kan vara mys!!! De bara luktar rätt och är lagom inpälsade…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *