KattDesign i vilken nyans du vill…

catfaceadd

Avalisas katt-ansikte kan du få i 17 olika färger – – alltid matchande!

grasscatface bluecatface coralcatface navycatfaceorangecatface  redcatface1
yellowcatfaceHm… jag tror jag ska skissa på ett ”Wikki Wallie Face” – det borde bli en storsäljare???!

Otroligt vilken flod av nya kattprylar jag hittar… Det tycks aldrig ta slut!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “KattDesign i vilken nyans du vill…”

  1. Vi tycker att du hittar mycket skojiga saker, som både vi och matte vill ha. Nosbuff

    1. Mjau, och ändå hinner jag inte med att presentera allt… det finns så mycket kul och spännande och fint…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *