En förtitt på 2011 års kalendrar

Varje år har vi fullt av kattkalendrar på väggarna, i köket och i hallen – man kan bara inte låta bli att ta den där Mjau Kattmatkalendern i matbutiken, och så får man kanske någon i julklapp, eller har vunnit någon fin kattbildkalender… Men 2011 års kalendrar finns redan i startgroparna, och jag vill ha varenda en!!!

badcat
Vad sägs om en ”Bad Cat”-calendar? Inte för att det finns några riktiga Bad Cats, men humorn kan man behöva? Tanja paxar för den här:
fat1
Den här kalendern säger ”The bigger the cat, the bigger the attitude” och det stämmer ju bra!? Och jag lovar – det finns kalendrar med bara vita katter, bara svarta katter, bara tuxedokatter, nyfödda kattungar, maine coons, katter i hattar, perserkatter, sömniga katter… Här är en av mina favoriter:
zen
Zen! Och Proverbial Cat är så vacker att man vill rama in varenda sida:
pro

Du hittar ditt lystmäte av kattalmanackor på calendar.com, jag lovar!

ivor

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En förtitt på 2011 års kalendrar”

  1. Mjau, jag har i alla fall fastnat för enkalender med ”Tuxedo Cats” – fast det kanske finns marknad för en Wikki-kalender? Hm…
   NosPuss Wikki

 1. Kan inte hjälpa det, vi gillar inte den almanackan med de där tjocka katterna, stackarna, det är djurplågeri. Den skulle alla djurvänner bojkotta- Tycker vi Kattgänget i Karlstad.

  1. Jag tänkte mig nog inte för, och lyssnar till din synpunkt, klokt jamat!
   TassKram Wikki

 2. BOJKOTTA företag som säljer kalendern med de feta katterna.

  Det är djurplågeri. Det är faktiskt lika illa att svälta sin katt som att övergöda den.
  Alla följdsjukdomar som katterna kan då av pga. sin övervikt är många, bl.a. Leversvikt, njursvikt, gulsot osv.

  Måste säga att jag blev väldigt förvånad att se DIG lägga upp en sån kalender på din blogg.
  Det gjorde mig besviken faktiskt.

  1. Jag tar absolut till mig din synpunkt! Hoppas att det får din besvikelse att släppa lite…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *