Fynd på Plantagen!

Nova och jag har fått varsin söt blomkruka från Plantagen. Gissa vilken som är min och vilken som är Novas?!

kok__large2
kok__large3

Men matte sa att hon fick välja länge bland kattkrukorna, för en del var liksom slarvigt målade… För 19,90 kr kanske man inte kan vara så petig – men vi gillar dem!

Och nu ska jag ha kattgodis i min – fyll i hit till kanten, matte!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fynd på Plantagen!”

 1. Apselut att ni skall ha godis i era snygga skålar (krukor)! Men lägg dem inte i jord för tyvärr är det bara kattgräs som växer upp inte kattgodis!

  1. Mjau, det är nog sant… liksomatt fågelfrö inte får det att växa fåglar *suck* men tänk er en Dentabits-blomma???! *slick om nosen*
   TassKram Wikki

  1. Mjau, ibland kan det finnas fynd… (Som när Stora matte hittade jättesöta katt-temuggar för 3 kr styck vid ICA Maxis premiäröppning för några år sedan. Men man fick bara köpa 4 stycken… så hon gick in tre gånger och gick ut i olika kassor…)
   NosPuss Wikki

 2. åh, vad fina de var. Såna ska vi se till att Matte skaffar till oss också att plantera årets Kattmynta i för förra årets frös bort tyvärr. Men såg i ett av dina inlägg att din Stora Matte hade haft problem med sin kantnepeta även kallad kattmynta. Det problemet hade inte Matte för hon sådde upp den från frön och lät den växa sig ganska stor inne först innan hon satte ut den. Det var bara Sixten som smaskade lite på den då för Puma reagerar inte på kattmynta överhuvudtaget(konstig katt).

  1. Mjau, tur att vi har olika smak!
   Men det konstiga är att när Landetkatterna ätit sig mätta på den första nepetan, så har de inte brytt sig om den andra som Stora matte skaffade – de blev liksom mätta på den!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *