Tack Nalle för födelsedagspresenten!

kok__large1
Å vad du är snäll och omtänksam som skickar så söta saker – och det var ju nästan en liten Wikki på de fina servetterna!! Jag blev rörd och glad! *spinner lyckligt* Tack än en gång!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tack Nalle för födelsedagspresenten!”

  1. Tänkte ju bara du behövde torka din söta nos lite extra med alla dom tårtorna som du var sugen på.

    Nospuss
    Nalle

    1. Mjau då ska jag spara dem tills vi ”sam-firar” födelsedagar med Stora matte och husse lite längre fram!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *