Min svans är en risbuske

Matte har hjälpt mig att ta bort tovor och borsta igenom pälsen och usch så fånig jag ser ut efteråt! Min stolta svansplym är en tunn risbuske bara, mjau egentligen ser hela jag bara tufsig ut:

kok__large_
Men å andra sidan, det är skönt att ha tunn päls nu inför sommaren plus att jag FÅR rulla mig ute så mycket jag vill och det fastnar inte så mycket skräp då?!                                      =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Min svans är en risbuske”

  1. Vilka fina katter! 🙂
    Ja, Ansgar tycker det är himla roligt att springa omkring i skogen och jag far efter i kopplet 😉

    1. Mjau det är konstigt, vissa ställen utanför här hos oss är jättegrönt, och en del ser fortfarande ut som öken… Brunt gräs och drivor av sand och grus från vintern kvar. Men vi är stolta över rabatten utanför vår port, där blommar fullt av pingstliljor nu, som matte planterat till glädje för alla i huset!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *