Rösta rösta rösta!

Bara ett dygn kvar att rösta på Göteborgs Katthjälps idé i tävlingen!

djurhej

Alla kattvänner, sträck ut en tass och rösta nu!

Sedan går tävlingen in i fas 2 och det blir minst lika spännande!!! Hej Katthjälpen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rösta rösta rösta!”

 1. Våran mamma hjälper oss att rösta på alla datorer hon kan hitta. Klart ’Djurhemmet’ måste vinna, för det är ju en jätteviktig sak! Vet ju vi som fått hjälp av ett ’kattahem’. Hade inte just det där hemmet med den fina grafittin funnits hade inte vi klarat oss. Och hade Stockholms Katthem varit anslutna till Djurhemsföreningen hade vi inte klarat oss i alla fall, för det tog mer än 3 månader innan våran mamma kom och såg oss. Hamnar man på ett sånt där ruskigt Djurhemsföreningsställe får man vara där i 3 månader och sedan blir man dödad!!!!!! Fy, fräs, usch och stort morr för den sortens ’räddning’.

  1. Mjau, sådana djurhem får inget plus, nej tacka veta jag dem som låter ALLA katter få en bra chans! Hur lång tid det än tar… *spinner*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau men konstigt – jag röstade kl 21 igår och kan rösta igen redan kl 11 idag?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *