Du bjuder väl på min Wikki-tavla?

Påminnelse!

Pengarna går oavkortat till katthemmet Kompis! Det är alltså en porträtt-teckning gjord av duktiga och roliga Lady Thirty:

wikki9b
Jag auktionerar ut just denna fina Wikki-teckning till HögstBjudande! Bilden är 16×20 cm och är som sagt en orginalillustration, och teckningen kommer så klart att vara försedd med glas och ram!Följande bud har lagts:
26/4  – Nalle 350 kr!
27/4  – Agnes, Sven och Signe 400 kr
30/4  – Karin 500 kr!
3/5  – Nalle 550 kr! 

Bud kan lämnas i kommentar här på bloggen ända till måndag 3 maj, då högstbjudande får bekräftat hur betalning ska göras.

Lady Thirty berättar så här om sig själv:

”Lakriz är den enda katten jag haft och han fyller 10 år i år!

Mina föräldrar hade en finfin kisse när jag föddes, men jag var så liten så jag minns henne inte men jag har sett massor av foton på henne – Tussi hette hon.

Att mitt alter ego kallas lady thirty beror på att serierna som hon skapades till handlar om hur det är att vara en kvinna i trettioårsåldern. Lady Thirty-idén kan du läsa mer om här: http://ladythirty.blogspot.com/2010/03/how-it-all-started.html

Tack snälla Maria ”Lady Thirty”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Du bjuder väl på min Wikki-tavla?”

 1. Vill ha den där tavlan av en alldeles speciell anledning. Så jag bjuder 550 och hoppas att Karin håller sina tassar i styr.
  Kram till dig och till henne.

  Nalle

  1. Då fick du sista budet, Nalle, och tavlan är din!
   Grattis!
   Återkommer med det praktiska!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *