Nu har jag deklarerat

Jag har en Inkomst av Tjänst, som jag måste göra lite redovisning för. Eftersom intäkterna är ytterst modesta – lite torrfoder och kattgodis – så är det inte så mycket att jag ska sKatta för det. Utan snarare att jag vill redovisa för sKattemyndigheten att jag har enbart går med FörLust.

deklarationwebb1

Förra året var det åtminstone en bister katt på deklarations-broschyrens framsida, som gav rediga tasspekningar om var DentaBitsen och TonFisken skulle spaltas upp. I år är det en mycket tristare broschyrmodell utan ett enda tassavtryck på omslaget (Kissen är istället med på ett par sidor inuti broschyren!). Så jag har tagit fram fjolårets broschyr och sKattedeklarerar efter den! Någon ordning måste det ju vara!

Senast på måndag kl 24 ska deklarationen tassas över till sKattemyndigheten. Stora matte deklarerade klart men väntade med flit till midnatt ett år för att se vad som hände om man kom en minut efter kl 24, men den blankettöverlastade damen som stod och tog emot deklarationer från en ringlande rad av bilar med senkomna deklaranter, hon stod tålmodigt kvar tills alla lämnat ifrån sig sina papper… *fniss*

katten1

Jag tänkte i alla fall att jag skulle bidra till hushållets sKattereduktion – husse och matte måste ju självklart få göra avdrag för omkostnader för bloggverksam TjänstKatt – hela internetkostnaden och en hel del material och mobilkostnader tänkte jag ta upp för att göra ett kattligt ROT-avdrag (Räkor Och Torsk).

kattboll

Det är praktiskt att deklarera elektroniskt, men notera att då kan du inte skicka med förmildrande hårbollar till sKatteinspektören!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu har jag deklarerat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *