Yrkeskatter

Research om olika slags katter i tjänst är vad jag sysslar med just nu. Det finns fler katter som jobbar, än man skulle kunna tro – de flesta naturligtvis som stöd till sina människors yrkesroller, men även professionella katter. Som t ex stallkatten Gustav här, som är hästryggvärmare emellanåt. För nervösa tävlingshästar kan en kattkompis i boxen vara både rogivande och trygghetsskapande.
aug_gustaf_stallkatt1

Och här kan du se Backyard Babies Dregens katt Gråben!

imgidstor

Hon är en högt värderad inspirationskatt! Och med tanke på husse Dregens speciella approach i tillvaron så blir man ju inte förvånad över hennes namn…

När jag sammanställt mina anteckningar och resultat ska jag berätta mer!

*svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *