Tänk om…

fieldcat
Tänk om man kunde vakna en morgon och vara kattunge igen?
etbyhay
Tänk om man vore supersuperstark och lekte ”pappertusslek” med en sån här?
diskett

Tänk om man kunde lösa alla hushållsbestyr på egen tass åt sina människor medans de var på sina jobb?

hojkatt

Och tänk om man kunde resa runt och hjälpa till med att rädda hjälplösa och utsatta katter, med obegränsat av resurser?

xbntprcyx
Tänk om allt gick att förstå? Åtminstone på kattnivå? Tänk om…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk om…”

    1. Sådär, nu försöker jag få mitt inlägg att publicera sig, hoppas ni godkänner det!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *