Trampa inte på en katts värdesaker!

Vi katter har en annorlunda värdeskala än människor. Det som ser ut som skräp är ofta en katts värdesak!!! I synnerhet när det gäller leksaker. Så kasta inte bort eller trampa på en katts käraste, värdefullaste skatter, sådana som:

– Mjölkpakets-flärpen (Eller vad dom heter?)
flrp1
– Snörstumpsnystanet – ju trassligare, ju bättre
snren
– Papperstussen
papperstuss
– Mattfransen
mattfrans1
– Papperskassen (Oavsett skick)tarzanikasse
– Svanstippen
svansprick
Vi katter ber alla människor att för trivselns skull memorera ovanstående och respektera våra önskemål! Tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Trampa inte på en katts värdesaker!”

    1. Mjau, här försvinner de också ibland. *suckar* Liksom mina sandskulpturer i kattlådan.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *