Mustang Sally!

Kan man bli annat än kär????

mustang_sally
Här hittar du mer information om Mustang Sally!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mustang Sally!”

 1. Visst är hon go’ Katthemmets Mustang Sally? Hoppas hon snart får ett alldeles eget för-alltid-hem snart. Det är hon så väl värd, tycker både jag och övriga volontärer på Sthlms Katthem, även om hon har det jättebra i sitt akuthem. Tänk om du lyckas hitta rätt hem åt henne på det här sättet, Wikki?

  1. Mjau, visst är hon läcker, Sally??! Hoppas någon mer ser hennes underbara ögon och vill ha henne som sin speciella katt!
   NosPuss Wikki

 2. Hon är ju det vackraste vi sett! Sven blir till sig och så är de lika gamla! Tänk om vi var färre och inte hadde småbarn….

  Hoppas hoppas hon får ett för-evigt-hem snart!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, jag tror matte och lill-matte och husse har fullt upp med er, Signe och Sven! Men så vet jag också att er familj generöst och osjälviskt hjälper massor av katter på andra sätt, det har jag allt sett bevis på. Så ni drar ert strå till stacken med katthjälp alldeles utmärkt! Men håll tassarna att någon som längtar katt nu får se Mustang Sally!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *