Hur kan man bara virka så söta katter?

katt9
Här hos Stjernfall finns beskrivningen! Så gullig! *spinner* Ta en titt i Stjernfalls kiosk, där finns en massa handgjorda saker till salu!
kattkompisar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hur kan man bara virka så söta katter?”

    1. Mjau, jag blir lite avundsjuk på alla som verkligen får något gjort med sin händighet! Matte kan sticka och brodera, jag kan spinna, men virka det behöver vi lära oss!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *