Sköööööööön sovmorgon

mir_b_large
Ibland vill man bara vara laaaaaaaaaat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sköööööööön sovmorgon”

 1. Slumpen kommer rusande varje morgon då jag går upp och han ska ha sitt gos innan hundarna får det:) Mysigt tycker jag.. Sen efter maten är det toaletten och sen soooooova:) Nu har han smitit ut på trappan men längre vågar han inte gå, tack o lov.. Lite skoj att han kan vara ute men rusa in på toaletten, hahaha
  Kram Jam o Spinn

  1. En katts toa är ändå en viktig plats… Lugn bara, snart förstår han hur skönt man kan ha ute i solen och då får du ordna kattrastgård åt honom!
   NosPuss Wikki

 2. jo, idag var det ju inne väder. Jag, Sixten vände i dörren och gick och la mig hos gamlingarna men Puma var tvungen att gå en runda ute först men kom iallafall in innan Matte åkte till jobbet.

  1. Hos oss har vi soligt och skönt, men det är lite trist att tvingas vara inne medans matte och husse är på jobbet. Önskar att det gick att sätta en kattlucka ut till balkongen så man kunde vara där om dagarna!
   NosPuss Wikki

 3. :o) Bara så att du vet ; det heter inte ”lat”, det heter ”energisnål”, och vi är två väääääldigt energisnåla missar ibland, framförallt om vi varit ute på äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *