MISStag av vårvädret?

Mjau, jag hade bett VäderKatten att ordna fint och soligt väder idag, när matte och husse är lediga och vi hade tänkt kunna sitta ute på balkongen och mysa som förra lördagen…. Okej, det är grått idag men det är ju tur att det inte är som när det var allra snöigast:

_snvder__katter_

Under det där jätte-snöblocket skymtar vår innätade balkong! Vi fick inte sätta en tass där just då, för matte räknade ut att det låg cirka ett ton snö på vårt balkongtak och det ville man ju inte få över sig…

Som tur var kom hyresvärden och skottade bort snön, men innan det var vi faktiskt ganska nervösa om vår fina balkong skulle hålla!

_b119
Så här såg det ut på Landet i lördags, Ville solade magen… Det vill vi ha tillbaka idag, tack, VäderKatten!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “MISStag av vårvädret?”

  1. Gud sån härlig mage! Man vill bara pussa och känna lite där:)
    Den bilden borde du förstora och ha på en vägg:)
    Kram Jam o Spinn

    1. Mjau, det är sant – fast vi ska nog ta en ny när det blir lite finare blomig och grön bakgrund, tror jag!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *