Lite nattmys att somna till

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lite nattmys att somna till”

    1. Mjau, något mellan 6-9 dygn gammal kanske. Han såg ut att ha det så tryggt och mysigt!
      *spinner* Wikki

    1. Fniss vilket kul klipp – som passade till något jag haft påbörjat länge som blogginlägg, du ska få se!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *