KattDröm

trissloggagul

Högsta vinsten! Jag hade krafsat fram alla rätt klövrar, tv-rutor och siffror på Trisslotten… Tassen darrade. Matte hade ju gett mig lotten. Men hur skulle Svenska Spel ställa sig till att släppa in en liten svartvit bloggkatt i tv-studion!???

Husse klappade mig på huvudet, men han förstod inte hur orolig jag var. Tänk om högvinster inte betalas ut till katter??? Jag som lovat att ge husse och matte lite, men satsa resten för att hjälpa hemlösa hittekatter!

Då vaknade jag ur drömmen, förvirrad och fundersam. Och kom på att jag inte ens skrapat min lördagslott ännu. Undrar om jag vågar göra det???

Suck, dumma drömmar. Jag fick 25 kr. Men det får bli en ny lott så chansen finns kanske ännu kvar?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “KattDröm”

 1. Vem drömmer inte om en högvinst? Tänk vad man kan göra för alla hemlösa katter. 🙂

  Vi har just kommit hem från en resa till landet.
  Vi tackar så mycket för det fina kortet och kattgräset som låg i brevlådan nu när vi kom hem! Ska se till att så det till veckan 🙂

  Tasskramar!

 2. Inte bara du som drömmer om högvinster Wikki.
  Min gubbe gjorde det också för ett tag sedan.
  Han tittade allvarligt på mig vid kaffet på morronen och sa.
  Om vi vinner en massa pengar får du inte ha dom på ditt konto.

  Vaddå sa jag undrande – hade han vunnit ??
  Nej han hade drömt att jag gett bort varenda öre till alla katthem som fans och där stod noll på kontot när han skulle ta ut pengar.

  Så sniket tänkt av honom va.
  Nattnospussar
  Nalle

  1. Mjau men det ligger kanske något i det – att skulle vi vinna så skulle vi nog ge bort mer än vi behöll själva… Just bara för glädjen i att ge!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *