Hjälp katten Nea att döpa sin kommande lillebror!

nea
Min vän Nea berättar att hon ska få en lillebror till sommaren! Hon berättar mer om det på sin blogg. Men hon vill ha hjälp att komma på bra namn till en kattpojke, något som passar ihop med hennes eget namn Nea! Kan ni hjälpa till med förslag???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hjälp katten Nea att döpa sin kommande lillebror!”

  1. Nea och Neo det var ju faktiskt ett cool förslag! *spinner* Vi får se vad Nea själv tycker om det!
   TassKram Wikki

  1. Klart vi måste bidra med namnhjälp och idéer – men sedan måste du Nea och matte hjälpas åt att bestämma, för ibland vet man inte om namnet passar förrän man lärt känna sin katt!
   NosPuss Wikki

 1. Jansson: Jag slår ett slag för ”Leo”, så får jag en till som delar namn med mej och så står det sej så bra till Nea!

  Pejst: Jag föreslår det som elaka husse kallar mej, nämligen ”Frans Jaeger”; det var något med en liknelse med kassaskåp som jag inte alls förstår, skulle inte JAG vara smidig?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *