Hoppas idén fortsätter lika framgångsrikt!

dh
Röstningen har nu tagit Göteborgs Katthjälps idé till 3e plats, härligt! Det är förhoppningvis en mycket väl säkrad FINALplats, hurra!

Det här är vad som kommer att hända sedan:

– Tävlingsperioden är från 1 mars t.o.m. 1 maj 2010.
– Den 1 maj går de tävlingsbidrag med flest röster vidare till en final. Bland de 20 finalistbidragen väljer en jury ut fem tävlingsbidrag som Gemensam Styrka kommer hjälpa genom projektmedel och annat stöd.
– Ett tävlingsbidrag utses till vinnare av 100 000 SEK i projektmedel.
– Vinnarna presenteras i maj och prisutdelning genomförs 1 juni.

Åh jag hoppas hoppas hoppas Katterna tassar hem vinsten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hoppas idén fortsätter lika framgångsrikt!”

 1. Vi röstar och röstar! Såg på FB att det är fler som matte känner som uppmanar! Svansdans!

  Vi har inte hittat halsbandet men matter har minst 3 på lager och 4 nycklar : ) Så snabbt på med nytt. Ca 1/3 av borttappade halsband kommer hem igen : )

  Sol och vår idag! TassKram Sven och Singe

  P.S. vi är så nyfikna på vad som fanns på fönsterturan!!!!

  1. Häftigt!
   Mjau, det är så kul att hjälpa andra kattvänner också! Jag har inte loggat mig på facebook så jag vet inte hur man gör – man kan ju inte vara med på alla ställen!
   NosPuss Wikki

 2. Hej hej. Har hittat till den här bloggen av Agnes=) Älskar din blogg, och jag har även Gourmets kattkalender hemma och vi njuter av Wikki varje dag nu i April. Min katt Russi är med i samma kalender, i februari =)

  Vi har röstat på katthemmet =)
  Ha det bra.

  1. Mjau, Russi var en av våra favoritbilder i kalendern! Ser så cool ut där han ligger i snön ju! Tack för vänliga kattplimanger!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *