Fler påskkort…

signe_ledstrm
Nalle och katten Signe Ledström visar hur påsken firas i Klakebäck…. Du får väl något godare än det där att dricka, Signe? 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fler påskkort…”

 1. Här serveras ochså vatten ur kranen med mycket järn i.
  Godare än Champisen förståss sån´t blask kan människorna dricka själv. Sticker ju i nosen.
  Och järn är ju nyttigt för blodet.

  Signe/Nalle

  1. Mjau, jag håller med! Möjligen kan det slås av mammakattmjölk, men sådant är ju kattungeminnen…. *drömmer*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *