Har du tassmålat dina påskägg än?

pasen1

Annars har Nova tänkt hålla kurs i tassmålning i eftermiddag! Mer detaljerade instruktioner är under bearbetning.

Vi har lånat mattes glitterfärger och äggen blir troligen vackra men oätliga, men det gör väl inget? Vi har sådan där limpenna också och har sparat våra pälsbollar samt Novas senaste något torra purjolöksstrimlor att dekorera med!    

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Har du tassmålat dina påskägg än?”

 1. Oj det skall bli spännande att se. Kanske en ny ide att ta med ut på marknaderna ???

  Kanske skulle ta och klistra lite glitter, katthår och torra purjolöksbitar på mina kissekassar. Vad tror du Wikki ?

  Tourlistan är uppdaterad.

  Påskpussar till er allihopa.

  Nalle

 2. Hej Wiki!
  Vi leker fotokull och du är det! Kom till min sida och läs hur man gör. Man väljer ut första fotomappen och tionde bilden och publicera det med bakgrundshistoria. Sedan kullar du fem bloggare till!
  Men om du redan har lekt Photokull behöver du inte göra det. Det är frivilligt!
  Tänkte på dig och vill bara säga hej!
  Med mjuk tass
  Sara Katt

 3. Nämen, det ser ju ut som om det är jag som ligger där med kycklingarna bredvid. Men jag misstänker att jag själv nog inte skulle lyckas ta mig så nära sådana smaskiga fjäderkotletter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *