Mot Blåkulla!

jatarriwitch
Vi hörs i morrn! Mjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mot Blåkulla!”

    1. Mjau, det var lugnt, jag hade förstaklassbiljett på WitchCraft CatAviation och kom som VIP-katt fram och tillbaka i ett enda kurr! Fast vad vi hade för oss där förblir en hemlis oss katter emellan!
      PåskNosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *