Underbara underbara Maggan!

Jag kan inte sy, men jag kan spinna!

Maggan, däremot, hon syr quiltar som är helt sagolikt fina, titta bara på den här katt-duken som Stora husse och Stora matte just fått:
_b117
Det är superfint quiltat och fick hedersplats på marmorbordet! *kurr*
_b118

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Underbara underbara Maggan!”

    1. Å ni kan ju bara gissa hur snabbt Stora matte polerade marmorbordet för att se hur duken skulle ta sig där…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *