Sökes: Lagårdskatt för intervju!!!

133  Det är inte så negativt som en del får det att låta, det där med att vara lagårdskatt. Därför hoppas jag kunna finna någon glad bloggande lagårdskisse som vill ställa upp på en intervju i Wikkibloggen!
blcatbar

Hör av dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sökes: Lagårdskatt för intervju!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *