Jag håller på att bli nakenkatt också

dsc37
Den kompakta hårbollen till vänster är min f d päls. Muggen står där för att ge en uppfattning om storleken… på mitt fina fluff?!

Nu ser jag ut så här:

blackwhite

Eller nästan som en nakenkatt i alla fall. Ärligt talat var det riktigt skönt!

Men visst är det fuskigt att Novas pälstuss bara blev en tiondel så stor?

Matte säger dock att det är mycket kvar och ungefär lika mycket till ska kammas bort – annars hotar hon med att jag ska bli rakad till sommaren…

Rakad? Jag, Wikki?! Aldrig vid min Tass! *fnys* *visar klorna* – en äkta Vivalla Fluff ska Ha Päls!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag håller på att bli nakenkatt också”

 1. Det var ett väldigt tjatande om vår päls, det gnälls här hemma hos oss om att det hårar..Vi har inte blivit hotade med rakning än tack och lov. Nosbuff

 2. *harkel* Jag måste bara jama att du verkar har lika mycket snygg fluffig päls som jag har. Eh, hade menar jag. Varför får vi inte ha vårt fluff ifred för? Vi kan släppa av överflödigt fluff i hörnet när vi känner för det.

  1. Hm kanske vi kan dela med oss till nån av nakenkatterna ifall de behöver? Om inte annat som sol-skydd?
   NosPuss Wikki

 3. Vi var tvungna att kika extra noga, så att du inte låg och gömde dig någonstans i den där pälsbollen. Nakenkatt låter riktigt skönt att vara under sommaren, men är man en madame Fluff så är man förstås van vid att vara påpälsad. Apropå ingenting, måste inte nakenkatter akta sig för att bli solbrända? Vi tror att vi hört jamas om det. Kurr och burr.

 4. Här klagas det också på att jag släpper ifrån mig tusar här och var, men jag kan väll inte hjälpa att vissa hårtussar dör och faller av mig. Puma skäller de minsann inte på, men jag har minnsan sett små strån från honom också ligga här och där. Matte skyller på att det inte går att kamma en slingrande orm. FNYS!!, säger jag bara.

  1. Tillvaron är orättvis – här äter t o m korthåriga Nova av mitt långhårs-antihårbollfoder – för hon inte ska må dåligt av MINA hårtussar??! Kan inte var katt klara ut sina egna hårbollar eller? *suck*
   TassKram Wikki

 5. Ta håret… klistra små goa bollar och sälj extra lugna kattungar! De behöver ingen mat, inget vatten och inte ens en veterinär:) Eller kan det vara en bra förstagångskatt till nån som vill gosa:)
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *