Dumma inlägg som har rymt?

doktor_katt2

Bara för att husse är sjuk idag och måste pysslas om av oss katter, så höll jag inte koll som jag brukar… Mina inlägg som skulle ha kommit upp automatiskt under förmiddagen (Som jag gjorde i ordning i går kväll redan) har rymt! De är helt försvunna. Undrar om de också blivit sjuka? Doktor Katt får undersöka min blogg också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dumma inlägg som har rymt?”

 1. Wikki vår matte säger att hon får ont i magen när datastrul kommer : ( Hon mår fysiskt dåligt när saker raderas av misstag eller bra försvinner.

  Vi busar på vinden och bryr oss inte. Idag fick hon göra om lillmattes vagn igen och då mådde hon illa sa hon! Så jobbigt var det. Vi hjälpte till och sa till henne hur hon skulle göra! Inte fattade hon för det!

  Matte lyssnar så dåligt!

  Tasskram från Sven och Signe

  1. Mjau, Sven och Signe, mattar blir så upprörda när saker går fel… Då får de ”blockering” och tar inte emot minsta morrhårssignal ens… Men det går över, jag lovar! Och då får man godis!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *