Skatten blev sjuk igen…

skatten_leker

När allt såg ljusnande ut för Skatten (Som jag berättat om i ett tidigare inlägg) hos KattHjälpen i Göteborg, tratten var bortplockad och han lekte och njöt av livet som allra bäst, och var på lyckad sjukgymnastik i torsdags, så kom ett bakslag: Det var något som inte stämde med Skattens kissande!

skatt

För alla er som vet hur lurigt och svårt det kan vara att märka att en katt har problem med kisseriet, så måste jag ge en eloge till Skattens jourhem, som var uppmärksamma och tog honom till Blå Stjärnan fast det var lördag. För han hade kristaller i urinen som var på väg att göra urinstopp – och en allvarlig luftrörskatarr som visade sig medans han var hos veterinären! Så Skatten fick ha kateter och stanna ett tag på djursjukhuset, berättar bloggen.

Som ni förstår, så slank det iväg en rejäl slant på sjukhusnotan igen. Så jag ska ta och tassa iväg en liten stödpeng till Skatten! En SkattSkatt som jag hemskt gärna erlägger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Skatten blev sjuk igen…”

 1. Nu är det snart den 18:e och då har matte lovat att vi klosterkatter skall få skicka en slant till Skatten! *glad*

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Vad snälla ni är!
   Mjau, jag hade sparat en peng till oförutsedda utgifter, och Skatten känns som rätt satsning.
   NosPuss Wikki

 2. Skatten är värd allt besvär! Vår matte har tassat iväg en bra slant till honom, och nu behöver han mer så då skall vi öka på det : ) Känns bra att bidra när vi har det så bra!

  Tasskram Sven & Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *