För dyrt för mig

catcocoon

Världen är full av festliga kattprylar och den här katt-kokongen från One Form Design i skiktlimmad kartong, användbar både som kryp-in och klösbräda, är förvisso cool men alltså 400 $ – ? Tacka vet jag en alldeles vanlig pizzakartong! Kinkigare än så är jag inte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “För dyrt för mig”

  1. Nja, du kan nog inte göra en sådan av pizzakartong., du behöver wellpapp. Men väldigt många andra förpackningar görs just i wellpapp så det är inte svårt att få tag i. Är man desperat kan man annars offra en flyttkartong.

    1. Äsch, för mig duger pizzakartongen som den är, att ligga ovanpå! Den doftar gott och är skön under tassarna!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *