Pukor och trumpeter: Kompis rastgård invigd!

Igår tassade de allra första katterna nyfiket och lite vaksamt ut i Kompis nya rastgård… man kan förstå att de är lite försiktiga, efter vad de varit med om!

flitstonetarsejut
Flintstone var modigast och först, sedan kom Sixten…
andragngensixtenrute
Jag får en känsla av att detta äventyr både var efterlängtat och upprepades många gånger, även om det fortfarande var kyligt utanför!
rastgr
Vi klappar i tassarna för de duktiga hantverkarna som ställde i ordning rastgården så bra! *spinner belåtet* och NosPuss till Lotta som fotograferade!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Pukor och trumpeter: Kompis rastgård invigd!”

  1. Mjau, man vet ju själv hur härligt det är med frisk luft i nosen och pälsen och tassarna!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, det måste ha varit superkul för Sonny och Marita att få hjälp med bygget och den där känslan när alla nyfikna katter smyger ut tänker jag mig lättade på sorg och saknad en hel del?!
   NosPuss Wikki

 1. Vad roligt för Kompis katterna att äntligen kunna få gå ut lite och känna på den smått kalla luften. Bra gjort av byggmännen. Bilden på Sixten var lite extra rolig för man ser hans svans genom fönstret och det gör att han ser lite extra lång ut, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *