Nöjet med paket

Tänk om alla förstod hur kul det är att vara katt och få hjälpa till att öppna paket? För att inte tala om hur roligt det är att leka med presentpapper och prassliga snören!
nytt_b1
Nu får vi vänta på nästa paketprasseltillfälle till när jag fyller år i slutet av april! Och hurra – då hoppas jag på att få alldeles EGNA paket!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nöjet med paket”

  1. Vi håller med! papper och snören och en kartong då är livet bra! ”svansdans” Tasskram

    1. Visst är den underbar! *spinner* …och jag tycker att min matte var så gullig som liten. Nu är hon stor och vacker… *blink*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *