Käraste katt-tröjan

Hade du också en älskad katt-tröja när du var yngre? En tröja som bara var det finaste av allt i hela klädskåpet/byrålådan?
kattjumper

5

Mattes älskade kisse-tröja var turkos med en svart katt på framsidan. Farmor Inez hade stickat den lagom till en födelsedag. Men vi hittar inte något bra foto på framsidan – bara ett pyttelitet som visar baksidan…! (Matte är sig inte riktigt lik, det var efter den sommaren hon klippte sitt hår själv… Något som väl nästan alla testat som små någon gång? Sedan dess har håret vuxit sig väldigt långt…)

Tipetti skriver här och berättar om sin älskade tröja som gick i arv till hennes dotter:
kattarv
Den är verkligen ett arvegods att vårda! SuperSöt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Käraste katt-tröjan”

 1. hej Wikki och Nova*snygging*
  matte har lagt upp bilder på mig i bloggen från när jag va liten.
  håll till godo
  *puss och svansdans*

  1. ”Worrah worrah worrah” said Tiger… Vi kommer bums och kikar! Nova du ska inte slicka på bildskärmen???! Åh Nova, stooopp! Det går inte att krypa in till Pip från baksidan!!!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *