Nalles marknadstour i vår!

Ni vet, mysiga Nalle som gav mig ett så fint guldhjärta:

nytt_b2

Under mars och april så kommer Nalle att vara på följande marknader med sina fina saker:

27/3 Bergdala Glashytta

10/4 Lyckeby Marknad   

24/04 Holmsjö Marknad

Glasbruket ligger vad jag förstår i Hovmantorp, men de andra marknaderna hoppas jag att Nalle kan ge närmare ortsbeskrivning på, för när jag letade Holmsjö resp. Lyckeby på kartan så hittade jag alldeles för många alternativ….

Hoppas att Nalle väljer någon marknad i närheten av Örebro också i år… så jag kan tassa dit och NosPussa henne!

                                                         =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Nalles marknadstour i vår!”

  1. Ja vi är vådligt stolta över detta hjärta! *spinner* Det är det finaste jag har!
   NosPuss Wikki

 1. Skulle inget hellre önska att få en nospuss av dig Wikki.
  Kommer mer marknader på min hemsida, skall skriva ut länen också så ni vet.
  Örebro kan kanske bli möjligt först nästa år då ni har den där kalla marknaden i Februari va?

  Har dock inte gått igenom hela marknadskalendern sååå… Vem vet.

  Puss o kram till hela familjen

  nalle

  1. Ja du tänker nog på Hindersmässan som alltid är den sista veckan i januari! Burr för att stå ute då – men det gör varje år massor av knallar och mässan har runt 80 000 besökare sägs det! Sista helgen i januari varje år brukar NERK ha kattutställning också, så då händer det saker!
   TassKram Wikki

 2. Oj oj oj, vilket fint hjärta ! Vi får nog ta och göra en beställning av Nalle. Vi budade hem en brosch på trader till förmån för Kompis för en tid sedan och den var väldans fin. Lite lik dig faktiskt,Wikki =^:^=.

 3. Har lusläst Marknadskalendern nu
  Vad sägs om Eskilstuna 19+20/6 ?????
  Eller möjligtvis Nora 28+29/8 men det verkar ju så långt dit.

  Skall se om jag kommer med i Eskilstuna men bara på villkoret att jag får träffa dig live.
  Så spännande det skulle vara.

  Visst bor storamatte där då kanske vi kan komma inom och se ditt älskade sommarställe och träffas där så jag kan få den där efterlängtade nospussen.

  Skickar en hel hög såna till dig och din familj nu.

  Nalle

  1. Ja då låter Eskilstuna kanon! Stora matte säger att hon gärna smäller upp en gästbädd (Varning! = Ranglig tältsäng… eller nåt sånt!?) i någon vrå! Jag ska komma och hälsa på då! Kurr!
   TassKram Wikki

 4. Hälsa Stora matte att vi har eget boende med oss men tack ändå.

  Vi har ju Bussen med oss.
  Rena lyxen med dubbelsäng och PortaPotti

  Kram igen
  Nalle

  1. Det låter mysigt! Men då får ni väl natt-parkera bussen hos Stora matte då, på deras äng och kanske vi kan be mattarna hjälpa till med marknadsbestyren?! Det är ju alltid kul att räcka ut en hjälpande tass!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *