Katt från Kattching

rosakatt1
Älskar du retro-stilen så ska du tassa in hos Kattching! Hon gör helt underbara saker av tyger som du hade glömt att de finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katt från Kattching”

 1. hej!
  det kom ingen nova genom skärmen,men jag undrade allt lite,visst var jag söt som liten?
  men jag är ju snygg som stor med?
  Nova kan du be matte ta ett par snygga helkroppsbilder på dig som jag kan få??

  1. Pssst Pip! Nova håller på och fixar med bilder, de kommer i morgon förmiddag! Finfina bilder!
   TassKram Wikki
   PS Jo vi tycker allihop att du är så stilig stor katt nu! DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *